Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Сили оборони України мають значні успіхи на Запорізькому напрямку

Сили оборони України у ході контрнаступу впевнено просуваються у Запорізькому напрямку. Бійці мають нові успіхи на напрямку Новоданилівка Вербове. Там вони вже закріплюються на досягнутих рубежах. Про успішні наступальні операції воїнів відзвітував речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформацію Україна.

У напрямку Новоданилівка – Вербове мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, – цитує слова Ковальова Military Media Center.

Контрнаступ ЗСУ у Запорізькій області

22 серпня бійці ЗСУ зайшли у селище Роботине, бої за яке точилися від початку червня. Воїни провели у селищі успішну евакуацію місцевих мешканців. Люди були на межі відчаю, оскільки залишились без води, світла та продуктів. 

27 серпня з’явилася інформація, що воїни успішно просуваються у напрямку ввд Роботиного до Новопрокопівки. На цьому відрізку фронту воїни прорвали лінію оборони росіян. У ворога фіксуються значні втрати. 

Звільнення Роботиного відкрило для українських Сил Оборони плацдарм для наступу на Токмак, до якого близько 20 км і на Мелітополь, до якого близько 75 км. Росія кидає бій на Запорізькому напрямку останні резерви, противнику катастрофічно не вистачає піхоти. 

Раніше ми розповідали, що в Міноборони офіціально підтвердили звільнення села Роботине у Запорізькій області. Писали, що ЗСУ продовжують звільняти тимчасово окуповані території на Сході та Півдні України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору