Кривий Ріг До сайту

Без м’яса: готуємо котлетки з кабачків і гречаної каші 

Приготуйте смачні поживні котлетки з кабачків з додаванням гречки. М’яса для цього рецепта не потрібно, тож котлетками можуть смакувати і вегетаріанці, і ті, хто постує.

Реклама

Гречку краще взяти«зелену», тому що у котлеток буде ніжніший смак та обов’язково додати майоран, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Викладіть у каструлю гречану крупу і крупно натерту моркву. Залийте гарячою водою, додайте сіль, карі й майоран. Варіть, поки гречка не вбере всю воду (приблизно 10-15 хвилин). Після приготування накрийте кришкою.

Кабачок натріть на крупній тертці й посоліть. Залиште на 15 хвилин. Після закінчення цього часу добре відтисніть з нього сік.

Реклама

Цибулю дрібно наріжте, можете обсмажити, але не обов’язково.

Змішайте гречку і моркву з кабачками й цибулею. Також додайте картопляне борошно, кунжут і томатну пасту. Приправити все на бажання перцем.

Сформуйте з маси невеликі котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на олії. Також їх можна запекти в духовці на змащеному олією деці.

Реклама

Раніше ми розповідали, як приготувати салат з помідорів з медом. Писали, як приготувати смажений маринований перець з часником на зиму та заправку для перших страв.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Реклама