Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На усі випадки: готуємо заправку для перших страв

Взимку складно придбати овочі хорошої якості і за доступною ціною. Тому господині консервують улюблені продукти. Однак можна не тільки окремо заготовити кожен інгредієнт, а зробити овочеве асорті, яке стане основою для супу, борщу, навіть для м’яса та риби. 

Смачна заправка, приготовлена заздалегідь, значно прискорить і полегшить процес приготування першої страви, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • 1 кг солі;
  • По 0,5 кг кропу та петрушки;
  • 0,5 кг болгарського перцю;
  • 1 кг помідорів;
  • 1 кг моркви;
  • 1 кг цибулі;

Спосіб приготування:

Перець, моркву, цибулю очистити.

Викласти в глибоку ємкість, всипати сіль.

Все добре перемішати до однорідної маси.

Простерилізувати баночки та заповнити їх овочевою сумішшю, закрити поліетиленовими кришками.

Цю заправку зручно зберігати в холодильнику або у погребі.

Раніше ми розповідали, як приготувати сало в духовці у фользі. Писали, як приготувати млинцевий пиріг з м’ясом і рисом та лазанью з кабачками.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору