Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як приготувати сало в духовці у фользі

Сало у фользі в духовці – смачна та красива закуска. Вона сподобається усім без винятку вашим друзям та рідним. Страва легка у приготуванні. Для її створення, зокрема, знадобиться сало, часник, майонез, лаврове листя, сіль, перець, а також приправа для сала.

Рідні оцінять ваші кулінарні здібності з такою смачною закускою, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Сало – 1 кг.
  • Майонез – 300 г
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Кріп – 20-30 г
  • Сіль – 2 столові ложки
  • Перець – 1 чайна ложка.
  • Паприка – 1 ст.
  • Лавровий лист – 3 шт.

Спосіб приготування:

На салі зробити надрізи, посолити, поперчити, посипати паприкою, обмазати соусом із майонезу часнику та зелені з усіх боків.

Укласти зверху листочки лаврового листа.

Загорнути у фольгу та витримати в холодильнику одну годину.

Потім запекти в розігрітій духовці при 180 градусів 40-45 хв.

Потім даємо салу (прямо у фользі) трохи охолонути й можна їсти!

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати мафіни з сиром. Писали, як приготувати кабачки “для зятя” та кекс з овочами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору