Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області на дорозі KIA злетів у кювет: загинула жінка

21 серпня вночі у Павлоградському районі Дніпропетровської області сталася ДТП. Автомобіль КІА СЕЕD злетів у кювет. Загинула жінка.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 21-го серпня о 00:03 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у села Вербкі Дніпропетровської області

За викликом виїхали два чергових відділення надзвичайників міста Павлоград.

Як виявилося на місті події, водій легкового автомобіля КІА СЕЕD не впорався з керуванням та злетів у кювет, внаслідок чого загинула пасажирка та була затиснута під автомобілем. Рятувальники разом з представниками поліції власноруч підняли та поставили на колеса транспортний засіб. Тіло загиблої жінки, 1996 року народження, деблоковано та передано співробітникам поліції.

Автомобіль КІА СЕЕD злетів у кювет

Автомобіль КІА СЕЕD злетів у кювет

Водія, 1990 року народження, з попереднім діагнозом – закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, травма грудної клітини, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів відвезли в лікарню.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють співробітники поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що у ДТП в Покровському районі постраждав чоловік та про те,  що у Кривому Розі під час ДТП перевернувся автомобіль Peugeot

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору