Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі троє водіїв намагалися відкупитися від поліції

За останні три дні у Кривому Розі патрульні затримали трьох водіїв за порушення ПДД. Всі вони намагалися відкупитися від поліцейських. Але не вийшло. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу,  за останні три дні троє водіїв намагалися дати хабаря поліцейським.

В Інгулецькому районі за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Під час перевірки документів у водія авто інспектори помітили ознаки сп’яніння. 46-річний керманич усіляко намагався уникнути відповідальності та запропонував патрульним хабар. Натомість отримав протокол за керування транспортним засобом в стані сп‘яніння

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого розгляду справи.

У Металургійному районі за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль KIA під керуванням 47-річного водія. На стан алкогольного сп’яніння у затриманого поліцейські звернули увагу під час перевірки його документів. Водій намагався дати хабаря. Від проходження повного медичного огляду порушник відмовився.

На водія патрульні склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та викликали слідчо-оперативну групу.

Іншого водія інспектори затримали у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Керманича автомобіля MAN зупинили за порушення правил дорожнього руху. Щойно чоловік зрозумів, що поліцейські виносять постанову, запропонував їм хабар за непритягнення адміністративної відповідальності.

На водія патрульні винесли постанову за порушення вимог дорожніх знаків та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого розгляду справи.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі п’яний водій намагався “купити” поліцейських за 10 тисяч гривень та про те, що у Дніпропетровській області місцевий житель намагався «купити» патрульного поліцейського за хабар у 20 тисяч гривень.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору