Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області патрульного намагалися “купити” за 20 тисяч гривень

У Першотравенську Дніпропетровській області місцевий житель намагався “купити” патрульного поліцейського за хабар у 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.
25 серпня під час несення служби інспектор патрульної поліції Синельникова зупинив автомобіль «HONDA Accord». Під час перевірки транспортного засобу поліцейський побачив, що ідентифікаційні номери зазначені на кузові автомобіля відрізняються від тих, які написані у технічному паспорті.
Аби примусити поліцейського “закрити очі” на цей прикрий факт, пасажир автомобіля намагався домовитися з правоохоронцем, запропонував йому 20 тисяч гривень. Але той на підкуп не піддався і викликав слідчо-оперативну групу.
У результаті чоловіка повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області військовозобов’язаний намагався дати хабаря військовопосадовцю, аби той «врятував» його від призову до ЗСУ.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору