Взимку складно придбати овочі хорошої якості і за доступною ціною. Тому господині консервують улюблені продукти. Однак можна не тільки окремо заготовити кожен інгредієнт, а зробити овочеве асорті, яке стане основою для супу, борщу, навіть для м’яса та риби.
Смачна заправка, приготовлена заздалегідь, значно прискорить і полегшить процес приготування першої страви, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 кг солі;
- По 0,5 кг кропу та петрушки;
- 0,5 кг болгарського перцю;
- 1 кг помідорів;
- 1 кг моркви;
- 1 кг цибулі;
Спосіб приготування:
Перець, моркву, цибулю очистити.
Викласти в глибоку ємкість, всипати сіль.
Все добре перемішати до однорідної маси.
Простерилізувати баночки та заповнити їх овочевою сумішшю, закрити поліетиленовими кришками.
Цю заправку зручно зберігати в холодильнику або у погребі.
Раніше ми розповідали, як приготувати сало в духовці у фользі. Писали, як приготувати млинцевий пиріг з м’ясом і рисом та лазанью з кабачками.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок