Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі поліцейський врятував жінку, яка помирала на вулиці

Вміння правильно надати першу допомогу та небайдужість можуть стати вирішальним фактором для рятування життя людини. Саме такі якості є у багатьох українських поліцейських. Серед них начальник відділу реагування патрульної поліції Кривого Рогу Роман Дацко.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, подія сталась вечері 8 серпня на одній з автозаправних станцій у Металургійному районі Кривого Рогу. Заступник начальника відділу реагування патрульної поліції Роман Дацко у цей час перебував у добовому наряді. Знаходячись біля автомобіля чоловік почув, як перехожі кличуть на поміч. Виявилось, що жінці стало зле і вона втратила свідомість.

Поліцейський не розгубився, миттєво зреагував до приїзду медиків. Він зробив їй серцево-легеневу реанімацію. Зараз жінка перебуває у лікарні.

Зі слів медиків, у постраждалої була клінічна смерть і саме правильна та вчасна допомога поліцейського врятувала її життя.

«Побачивши непритомну жінку, я одразу підбіг до неї. Почав першочергово перевіряти тиск, його вже не було. Жінка вже не дихала, тому я одразу почав робити серцево-легеневу реанімацію. Адже, час йшов на хвилини і я повинен був її врятувати. Після проведення невідкладних дій жінка прийшла до тями. Я був неймовірно щасливий, коли вона почала дихати», – зазначив старший лейтенант поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що патрульні Кривого Рогу у Центрально-Міському районі врятували 40-річного чоловіка, який різав себе ножем і намагався звести рахунки з життям та про те, що криворізькі патрульні врятували ліню жінку, яка півтори доби провела посеред траси.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору