Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізькі патрульні врятували літню жінку, яка півтори доби провела посеред траси

Оптимізм, сила духу та патрульна поліція – ось що інколи рятує людину у найскладніших життєвих обставинах. Саме так сталося з літньою жінкою, яка днями на скутері заблукала на дорозі поблизу Кривого Рогу.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями, під час патрулювання траси Н-11, інспектори помітили на узбіччі жінку похилого віку біля скутера.

Патрульні зупинилися та запитали бабусю, чи не потребує вона допомоги. Громадянка пояснила поліцейським, що вона завернула не в тому напрямку дороги та загубилася. На її скутері скінчився бензин, тому дніпрянка півтори доби стояла на узбіччі дороги.

Патрульні були вражені витримкою та силою волі цієї бабусі, яка так довго перебувала у складних умовах. Тому вирішили допомогти їй якнайшвидше.

Поліцейські зупинили ВАЗ, який проїжджав повз. Керманич мав у багажнику каністру з бензином та погодився заправити бабусин скутер.

Також інспектори встановили, що рідні загубленої вже звернулися до поліції з повідомленням про її зникнення і розшукували її. Тож на місце події охоронці порядку викликали слідчих. Здоров’ю чи життю бабусі нічого не загрожує.

Раніше Інформатор писав про те, що криворізькі патрульні повернули батькам зниклого хлопчика, та про те, що патрульні повернули батькам зниклого підлітка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору