Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворізькі поліцейські врятували дітей, про яких забули батьки

Недбале відношення до дітей у наші дні не рідкість. Займаючись своїми справами, деякі дорослі зовсім не думають про те, що їх малеча хоче їсти, їм холодно та взагалі про свої батьківські обов’язки. І тоді на допомогу приходять ювенальні поліцейські.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ювенальну превенцію Кривого Рога, 13 березня до служби у справах дітей виконкому Центрально-Міського району звернулись небайдужі громадяни та повідомили, що двоє малолітніх дітей залишились без батьківського піклування. Місце перебування їх матері невідоме.
Ювенальні інспектори та спеціалісти служби у справах дітей негайно виїхали за адресою проживання малолітніх.
На місті вони з’ясували, що двоє сестричок 5 та 10 років перебувають вже декілька днів вдома самі, у помешканні брудно, взагалі відсутня їжа, дівчаток іноді годувала небайдужа сусідка.
Поліцейськими та службою у справах дітей вжиті заходи щодо соціального захисту дівчаток. На цей час життю та здоров’ю малечі нічого не загрожує, а у відношенні їх матері будуть вжиті відповідні заходи.

Раніше Інформатор писав про те, що криворізькі патрульні повернули батькам зниклого хлопчика, та про те, що патрульні повернули батькам зниклого підлітка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору