Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Один загиблий та сім поранених: росіяни атакували Дніпропетровську область

Сьогодні, 16 серпня, росіяни обстріляли Межівську громаду Синельниківського району, Нікополь та Марганецьку громаду. В Межівській громаді ворог вбив 18-річного хлопця. На Нікопольщині постраждав 63-річний чоловік.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

У Синельниківському районі чимало руйнувань. Здійнялося три пожежі, які рятувальники вже приборкали. Понівечені 49 приватних осель. Пошкоджені сільськогосподарське підприємство, навчальний заклад. Побиті авто.
Рятувальники обстежують територію. Обходять подвір’я. Уточнюють, якої шкоди ще заподіяв агресор. Після пережитого місцевим знадобилася психологічна допомога. Її фахівці надали 12 людям.
На Нікопольщині ворог тричі обстріляв район з важкої артилерії. Постраждав 63-річний чоловік. Отримав мінно-вибухову травму та осколкове поранення. У стані середньої тяжкості його госпіталізували.

Пошкоджені кафе, 14 житлових будинків, 8 господарських споруд, авто та 5 ліній електропередач. Побито 40 сонячних панелей.

Розбиті подвір’я

Раніше Інформатор повідомляв, що за 150 км від Кривого Рогу, росіяни вбили немовля, якому було 23 дні. Також ми повідомляли, що на Дніпропетровщині, від уламку російської ракети постраждала жінка.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору