Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не встиг повести доньку у перший клас: під час охорони об’єкта інфраструктури помер боєць з Кривого Рогу

Під час виконання обов’язків з охорони та оборони об’єкта інфраструктури, помер стрілець роти охорони Володимир Колов. У цивільному житті боєць працював на “АрселорМіттал Кривий Ріг” підручним сталевара конвертерного цеху.

Повідомляє Інформатор з посиланням на “”АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Володимир був сумлінним та проявив чудові здібності організатора. Постійно вчився, розвивався, професійно зростав, – розповідають колеги.

“Талановитий був, мав чудові перспективи стати хорошим керівником. Спокійним був, завжди усміхненим, любив жартувати, заряджаючи позитивом себе й колег. У принципових питаннях вмів аргументовано відстоювати свою точку зору. Обожнював свою донечку Карину, якій у жовтні виповниться шість рочків, мріяв особисто повести її у перший клас. Страшна звістка для всіх нас, – розповів Віталій Таран, змінний майстер основної виробничої дільниці конверторів.

Щиро співчуваємо родині, друзям, колегам нашого захисника.

Раніше ми повідомляли, що у стрілковому бою загинув актор фільму “Носоріг”, боєць батальйону “Вовки Да Вінчі”, спортсмен Євген Світличний. Також ми писали про загибель на війні пауерліфтера з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору