Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У стрілковому бою загинув актор фільму “Носоріг”, боєць батальйону “Вовки Да Вінчі”, спортсмен Євген Світличний

У важкому стрілковому бою загинув чемпіон України з фрі-файту, Майстер спорту, переможець багатьох професійних турнірів з фрі-файту Євгеній Світличний з позивним «Жека». 29-річний боєць втілив образ Карася у фільмі «Rhino / Носоріг».

Про героїчну загибель Євгена під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку повідомила у фейсбук 1-ша окрема штурмова рота ДУК ПС «Вовки Да Вінчі», – повідомляє Інформатор.

Світличний зіграв у фільмі “Носоріг”, який знімали у Кривому Розі.

“Жека Світличний. Спортсмен, Актор, Воїн. Загинув як Герой, захищаючи нашу Батьківщину”, — написав у фейсбук кінорежисер Олег Сенцов.

“Жека” воював у складі батальйону імені Героя України «Да Вінчі» Дмитра Коцюбайла. Вів запеклу боротьбу з ворогом на Харківському напрямку.

“Ми завжди будемо памʼятати світлого, доброго, завжди ввічливого хлопця, яскравого, безстрашного бійця, який любив зарубатись в поєдинку, якого любили побратими, любили фанати, поважали судді і вся Федерація», — написали у Міністерстві молоді та спорту України про Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на війні пауерліфтера з Кривого Рогу. Також ми писали про загибель тренера з рукопашного бою з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору