Сало у фользі в духовці – смачна та красива закуска. Вона сподобається усім без винятку вашим друзям та рідним. Страва легка у приготуванні. Для її створення, зокрема, знадобиться сало, часник, майонез, лаврове листя, сіль, перець, а також приправа для сала.
Рідні оцінять ваші кулінарні здібності з такою смачною закускою, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Сало – 1 кг.
- Майонез – 300 г
- Часник – 5 зубчиків.
- Кріп – 20-30 г
- Сіль – 2 столові ложки
- Перець – 1 чайна ложка.
- Паприка – 1 ст.
- Лавровий лист – 3 шт.
Спосіб приготування:
На салі зробити надрізи, посолити, поперчити, посипати паприкою, обмазати соусом із майонезу часнику та зелені з усіх боків.
Укласти зверху листочки лаврового листа.
Загорнути у фольгу та витримати в холодильнику одну годину.
Потім запекти в розігрітій духовці при 180 градусів 40-45 хв.
Потім даємо салу (прямо у фользі) трохи охолонути й можна їсти!
Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати мафіни з сиром. Писали, як приготувати кабачки “для зятя” та кекс з овочами.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок