Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Уряд росії виділив мільярди рублів для створення сміттєзвалища на ТОТ

Кремль готує непривабливу долю для тимчасово окупованих територій України, які “на болотах” вже вважають своїми. Там планують створити величезне сміттєзвалище, куди непотріб стануть звозити з усієї росії.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, москва виділила 1,3 млрд рублів для «обладнання» сміттєвих звалищ на загарбаних територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Заявлені 1,3 млрд рублів нібито мають витратити на сміттєві контейнери та спецтехніку. Проте фактично вони будуть використовувати техніку та обладнання викрадену з українських комунальних підприємств на ТОТ.

За даними ЦНС, виділені росією рублі окупаційні «адміністрації» відмиють через підставні компанії, які підконтрольні особисто главі уряду рф мішустіну.

Раніше Інформатор писав про те, що у Херсонській області росіяни готують втечу морем та вивозять сім’ї та про те, що з тимчасово окупованих територій Херсонської області окупанти примусово вивозять дітей до Криму.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору