Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Херсонській області росіяни готують втечу морем та вивозять сім’ї 

Схоже, що росіяни найближчим часом покинуть захоплені їми території Херсонської області. Помічено, що вони грузять документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а самі виїжджають разом із сім’ями.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ, у місті Скадовськ відзначено згортання діяльності районної та міської адміністрацій. Так, в ніч з 6 на 7 травня, окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а вже на ранок 7 травня, разом із сім’ями, місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації. На даний час подібна ситуація спостерігається у таких населених пунктах області, як Михайлівка, Петрівка, Шевченка, Широке, Улянівка та Красне.
Враховуючи багатокілометрові затори, які останнім часом утворились на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту, вивезення документації та награбованого майна з державних установ тимчасово захопленої Херсонської області загарбники планують здійснити морським шляхом, за допомогою суховантажного судна, через порт міста Бердянськ.

Раніше Інформатор писав про те, що поліцейські з Дніпропетровської області врятували мешканців Херсонщини після мінометного обстрілу, та про те, що з тимчасово окупованих територій Херсонської області окупанти примусово вивозять дітей до Криму.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору