Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області зіткнулися  Skoda з “КрАЗом”: тіло водія дістали фрагментарно

7 серпня вночі на автошляху Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград сталася ДТП. Зіткнулися легковик Skoda OCTAVIA та вантажівка “КрАЗ”. Це сталося поблизу села Жемчужне Павлоградського району. Водій легковика загинув. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 7-го серпня о 02:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград поблизу села Жемчужне Павлоградського району.

За викликом терміново виїхало чергове відділення рятувальників міста Павлоград.

По прибуттю до місця події співробітники Служби порятунку встановили, що водій легкового Skoda OCTAVIA не впорався з керуванням, зіткнувся з вантажівкою «КРАЗ» та з’їхав в кювет. Водій Skoda загинув

Фахівці ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту деблокували фрагмент тіла чоловіка 1977 року народження з понівеченої автівки, а також провели ряд протипожежних заходів.

Причину події з’ясовує поліція.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі водій на “ВАЗі” збив вагітну 22-річну дівчину та про смертельну ДТП, в якій розбилася сім’я з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору