Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Instagram застосував деякі обмеження: подробиці

Instagram застосував обмеження на листування в Direct. Акаунти, які не стежать одне за одним, зможуть надіслати лише одне повідомлення. А нещодавно Instagram розширював функцію з гортання фото.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

За даними видання TechCrunch, якщо користувач хоче надіслати повідомлення іншому користувачу, на якого не підписаний, то це може бути лише одне повідомлення (раніше це була необмежена кількість запитів). Надсилати більше повідомлень можна буде лише тоді, коли користувач прийме запит на чат.

Крім того, якщо користувачі не стежать одне з одним, то вони зможуть надсилати лише текстові повідомлення. Надсилати фото, відео й голосові нотатки можна лише після того, як запит на чат приймуть.

Що цьому передувало

Функцію запустили після того, як Instagram тестував її протягом кількох тижнів. Компанія сподівається, що завдяки оновленню, користувачі більше не отримуватимуть “небажані” фото й відео від тих, на кого не підписані, а незнайомці не зможуть постійно надсилати нові повідомлення. У Instagram додають, що функція буде особливо корисною для жінок, бо вони часто отримують “нюдси” у Direct.

Раніше ми розповідали, що Instagram тестує нову функцію та що Instagram планує запустити нову соцмережу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору