Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Instagram тестує нову функцію: що нового буде у соцмережі

Соціальна мережа Instagram тестує нову функцію. Карусель світлин у дописі гортається автоматично з визначеним проміжком. Наразі фішку ще не можна протестувати на усіх пристроях.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Інформатор помітив нову опцію для слайд-шоу у четвер, 20 липня. При цьому, далеко не на усіх смартфонах це можна перевірити. Наразі автоматичну прокрутку каруселей фото ми побачили лише на Google Pixel 7, який працює на 13-му Android.

Працює це поки тільки в головній стрічці Instagram. Наступне фото в слайд-шоу перегортається через 10 секунд після попереднього. При цьому, коли уся карусель у дописі прогортається – альбом становиться звичайним і перестає автоматично гортатись. Спрацьовує фішка лише при першій взаємодії з дописом і фото не гортаються при другому перегляді.

Нова функція в Instagram

Варто зазначити, що офіційний блог Instagram наразі ніяк не коментує нововведення. Проте ще у квітні 2023 року соцмережа анонсувала тестування такої фішки. Сайт screenrant.com тоді зазначав, що функцію для гортання карусельних публікацій у стилі слайд-шоу тестують для деяких користувачів. Проте тоді анонсували, що у людей буде близько трьох секунд між перегортанням світлин.

Раніше ми розповідали, що у Monobank стався масштабний збій. Писали, яке сьогодні свято та що не можна робити.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору