Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Instagram планує запустити нову соцмережу

Instagram готує додаток, який буде аналогом Twitter. Компанія може представити його вже в червні цього року. Instagram тестує проект зі знаменитостями та впливовими особами. А створює компанія новий додаток, щоб конкурувати з Twitter.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

За даними анонімних джерел видання Bloomberg, наразі Instagram тестує проект зі знаменитостями та впливовими особами. За словами одного з анонімів, додаток протягом кількох місяців був таємно доступний для вибраних творців. Викладач соціального маркетингу і маркетингу впливу в UCLA Лія Хаберман навіть опублікувала знімок екрана раннього опису програми.

“Історично ми знаємо, що Meta любить пробувати та відтворювати функції з інших додатків і інструментів сторонніх розробників на основі того, що вони вважають популярним серед своїх користувачів”, – сказала Хаберман.

Вона зазначила, що власник Twitter Ілон Маск говорив про перетворення Twitter на “додаток для всього” з багатьма функціями, окрім інформаційних публікацій.

“Виходячи з досвіду запозичення Meta з інших платформ, набагато більш імовірно, що вони досягнуть цього першими, консолідуючи весь цей досвід, який вони створюють”, – наголосила вона.

За попередньою інформацією, соцмережа, яка буде окремою від Instagram, але дозволить людям підключати облікові записи, може дебютувати вже в червні.

Що не так з Twitter

Минулого року Маск викупив компанію та однойменну соцмережу Twitter та став її гендиректором. Відразу ж після купівлі послідувало масштабне скорочення працівників, зокрема інженерів, що спричинило проблеми в роботі самої соцмережі.

Крім того, Маск змінив низку правил соцмережі, зокрема щодо поширення російської пропаганди та дезінформації, а також зробив платними послуги, які раніше надавалися безкоштовно.

Раніше Інформатор повідомляв, що в Україні створили петицію щодо заборони Tik-Tok. Також ми писали, що через пост в Instagram, до Віктора Павліка навідалася поліція.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

 

Нагору