Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо, коли у Twitter зникнуть безкоштовні “сині галочки”

З того часу, як Ілон Маск купив Twitter, він постійно вводить нові зміни. Власник компінії вже запланував змінити логотип Twitter “пташку”. А от з 20 квітня у мережі зникатимуть безкоштовні “сині галочки”.

Про це йдеться у твіті Ілона Маска, – передає Інформатор.

“Остаточна дата вилучення застарілих синіх чеків – 20 квітня”, – пише Ілон Маск. Американський мільярдер 1 квітня вже обіцяв це зробити, але це виявилося жартом.

Якщо Twitter видалить сині галочки, то позначки верифікованих акаунтів залишаться лише у користувачів, які заплатили за це, а також у державних установ і посадових осіб.

“Синя галочка” в Twitter — це бейдж, який дозволяє людям дізнатися, що обліковий запис, який становить суспільний інтерес, є автентичним.  Позначка здатна підтвердити, що акаунт справжній, не фейковий. Це допоможе не стати героєм сфабрикованого скандалу чи атаки фейкових акаунтів.

Раніше Інформатор повідомляв про скандал з роботою Starlink в Україні. Також ми писали, що Ілон Маск запустив у космос супутник, двигун якого створили розробники у Дніпропетровській області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору