Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Олександру Вілкулу “приписують” віллу у Тоскані: ворожа ІПСО дісталася Кривого Рогу

2 серпня, в соцмережах з’явився ролик, у якому змонтованим на синтезаторі голосом повідомляється, що нібито Олександр Вілкул купив у Тоскані будинок із виноградниками за 15 мільйонів євро. Аналіз цього ролика фахівцями із кібербезпеки, вказує на те, що це, швидше за все, російське ІПСО.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост Олександра Вілкула у facebook.

Росіяни вже не вперше проводять інформаційно-психологічну операцію, щоб дестабілізували українське суспільство. Тому важливо довіряти лише офіційним джерелам інформації.

“…ворожа контрпропаганда, направлена на розбрат у суспільстві, бо орки не очікували такого єднання українців перед агресією. Це вже не перший раз, коли на місцевих лідерів (не тільки на мене) проводяться подібні атаки (пам’ятаєте лютий-березень 2022 року, коли з усіх щілин лізли повідомлення, що я чи то втік, чи то пускаю в місто орків). До речі, від початку війни я жодного разу не виїжджав за кордон, все більше Херсонщина та Донбас”, – додає Вілкул.

До того ж, у відеоролику Олександра Вілкула називають “головою Кривого Рогу”, яким він не являється. А от росЗМІ неодноразово у своїх постах називали його “мером”.

Пост росЗМІ, де вони називають О.Вілкула мером

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни взялися за регулювання норм української мови, та про те, що російські ЗМІ активізували наратив про “польську загрозу Україні”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору