Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області браконьєр “нарибалив” більш ніж 162 тисячі гривень

В Україні йде війна. Тому виходити на воду заборонено навіть на прогулянкових катамаранах, тим більше на човнах. А рибалити сітками заборонено взагалі. Але деяким рибалкам, як кажуть: “закон не писаний”.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровській рибоохоронний патруль, 2 серпня рибінспектора, патрулюючи річку Кільчень, поблизу м.Підгородне Дніпровського району, побачили громадянина, якій на гумовому  човні ловив сіткою рибу.

Браконьєра затримали. Як виявилося, порушник за допомогою сітки наловив 92 карася сріблястого, 4 щуки та 1 окуня. Загальна вага незаконно добутої риби склала 22 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 162 486грн.

На чоловіка склали протокол. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нацполіції. Човен та знаряддя лову вилучено слідчим до рішення суду. Незаконно добуті водні біоресурси випустили у річку.

Раніше Інформатор писав про те, що під Кривим Рогом затримали браконьєрів та про те, що у Криворізькому районі рибалка наловив карасиків більш ніж на 130 тисяч гривень.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору