Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Під Кривим Рогом затримали браконьєрів

7 червня, рибпатрульні Дніпропетровської області затримали двох браконьєрів. Вони незаконно виловлювали рибу сітками на гумових човнах. На порушників склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровський рибоохоронний патруль.

На Карачунівському водосховищі поблизу села Вільне чоловік незаконно виловлював рибу 2 сітками. Браконьєр на гумовому човні наловив 13 кг риби: карась сріблястий – 46 особин та окунь – 5 особин. Тим сами завдав збитків на 88536 гривень.

Також, 7 червня на Красінському водосховищі, в селі Садове затримали порушника. У нього вилучили човен, сітку та карась сріблястий – 390 екземплярів та сазан – 3 екземпляри. Загальна вага виловленої риби склала 62 кг. Завдано збитків у розмірі 627708 гривень.

Матеріали справ готуються для передачі до правоохоронних органів. Розглядається питання про відкриття кримінальних проваджень за ст.249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом).

Плавзасоби, заборонені знаряддя лову вилучено слідчими. А живу рибу випущено до водосховища.

Раніше ми розповідали, що браконьєри виловили 6 тонн риби на півмільйона гривень у Дніпропетровській області. також писали, що у Дніпропетровської області затримали “водолаза”, який полював на раків та що у Криворізькому районі рибалка наловив карасиків більш ніж на 130 тисяч гривень.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

 

Нагору