Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На перекус: готуємо хот-доги в лаваші

Хот-дог у лаваші — рецепт найулюбленішої страви вуличного фастфуду, яку так люблять діти. Соковиті ковбаски, покриті хрумкими беконом і лавашем, з ніжною сирною начинкою — це звучить надто заманливо! Приготувати його не складе ніяких труднощів, впорається навіть новачок.

Хот-дог буде добре смакувати як гарячим, так і холодним, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 6 шт.
  • Ковбаски для смаження – 6 шт.
  • Бекон – 6 шт.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 20 г
  • Молоко – 40 мл
  • Сир твердий – 120 г
  • Кетчуп – 60 мл
  • Олія соняшникова – 20 г
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

У глибокій тарілці збийте яйця, додайте борошно, молоко, сіль і добре розмішайте. Цією масою змастіть листки лаваша, викладіть по одному слайсу бекону, зверху по одній ковбасці. Посипте сиром (трохи залиште для декору), полийте вздовж ковбаски кетчупом. Скрутіть лаваші рулетиками.

Замість ковбасок можна взяти сосиски.

Покладіть вироби у змащену олією форму для запікання, зверху посипте рештою сиру. Помістіть у духовку, розігріту до 180 °C, на 20 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати картопляну фріттату. Писали, як приготувати свинину для перекусів та відпочинку на природі та кабачкові чебуреки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору