Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Юрій Горбунов прокоментував інформацію про державне фінансування телепроєкту “Інгулець”

Інформація про те, що держава виділяє 33 мільйони гривень на фінансування телепроєкту з робочою назвою “Інгулець”, виклала неоднозначну реакцію в українців. Люди не розуміють навіщо витрачати таку суму на знімання легковажної комедії під час війни.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, виробництвом серіалу займеться компанія “Прототип продакшн” телеведучого, громадського діяча Юрія Горбунова.  Він не став мовчати і записав чотирихвилинне відео, в якому пояснив свою позицію щодо цієї теми. За словами 52-річного шоумена, це необхідно задля підняття духу українців та патріотичного настрою нації.

“Чому для нас зараз важливо знімати комедію? Від початку війни ми дали сотні концертів для ЗСУ. Я знаю, як військові реагують на те, що вони хочуть позитиву та гумору. Як вони реагують на анекдоти, на веселі історії. Тому я точно знаю, що гумор зараз потрібен. А ще РФ просто зараз виділяє мільярди доларів на інформаційну, культурну війну з нами. Вони знімають сотні фільмів, серіалів, мультфільмів, в яких пропагують руський мир. Нам поки що не має чим відповісти. Тому держава оголосила конкурс, на який ми відреагували. Продакшен, який в Україні, який знімає для українців. Багато хто з них потікали за кордон, ми на місці. Ми працюємо, ми на масці, створюємо робочі місця, запускаємо індустрію, рухаємо економіку” – сказав Горбунов.

Він зауважив, що 33 млн гривень для 24 епізодів це невеликі кошти. Він пообіцяв відзняти з командою такий продукт, який буде надихати. Шоумен заявив, що коли держава пропонує гроші для того, щоб відзняти контент для нашої інформаційної війни, його (та колег) патріотичний обов’язок на це відгукнутися та зробити все можливе для гідної відповіді росіянам.

Юрій відзначив, що в ТОП-20 українського YouTube зараз є російський серіал Інтерни з пропагандистом Іваном Охлобистіним в головній ролі. Горбунов наголошує, що це можливо відбувається через те, що в нас не має альтернативи. Тому виробництво вищезазначених фільмів та серіалів важливе для країни.

Раніше Інформатор писав про те, що мультфільм криворізької режисерки б’є рекорди кінопрокату Європи та про те, скільки коштували квитки до кінотеатрів Кривого Рогу в минулому столітті.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору