Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Тато на війні, а мати загинула у ДТП: до Кривого Рогу доправили 4-річну дівчинку, яка вижила у моторошній аварії

16 липня, на трасі сталася страшна ДТП. Зіштовхнулися два мікроавтобуси – вантажний та рейсовий пасажирський. 17 людей постраждали. Серед них були мама і її 4-річна донька з Кривого Рогу. На жаль маму не вдалося врятувати, а тато знаходиться на війні. Дівчинка знаходилася в лікарні Кропивницького та її доправили у лікарню Кривого Рогу.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на пост Аріни Пустовій.

Дівчинку, було прийнято перевезти до Регіонального медичного центру родинного здоров’я. На неї там вже чекали родичі та тато, якого відпустили з фронту, коли дізналися про трагедію у його сім’ї.

У дівчинки перелом стегнової кістки, перелом кісток тазу у двох місцях, струс мозку, але загалом стан стабільний і це найголовніше!

“Взагалі ця маленька дівчинка, це просто еталон, взірець справжньої стійкості, бо в мене стоячи в реанімації пітніли долоні та біг піт по спині від хвилювання за її стан, а вона зовсім не хвилюючись сказала лікарю: «Ееееее!!! Що ви робите? Мені ж боляче…», коли лікар намагався відклеїти пластир накладений на ранку. Після цього я зрозуміла, вона за себе зможе постояти! Спілкуючись з нею дізналась, що любить з усіх тварин більше собак, то щось придумаю, коли наступного разу завітаю до неї!” – пише Аріна Пустова.

Раніше ми писали, що на трасі розбився рейсовий автобус “Київ – Кривий Ріг”. Також писали, про кількість жертв аварії з рейсовим автобусом “Київ – Кривий Ріг”. 

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору