Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області на трасі зіткнулися мінівантажівка з фурою: загинула одна людина

17 липня у Дніпропетровській області на трасі М29 Харків – Дніпро сталася ДТП. Зіткнулися мінівантажівка Renault з фурою Volvo. Загинув водій мінівантажівки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 17 липня о 14:47 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху М29 Харків – Дніпро, поблизу села Голубівка Новомосковського району.

За викликом виїхали два чергових відділення рятувальників міст Новомосковськ та Перещепине.

По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС попередньо встановили, що сталося зіткнення малотоннажного вантажного автомобіля Renault Mascott та вантажного автомобіля Volvo. Пасажир з малотоннажного транспорту отримав травми, не сумісні з життям, та був затиснутий у понівеченому автомобілі.

За допомогою аварійно-рятувального обладнання надзвичайники деблокували тіло чоловіка, 1975 року народження, та передали представникам поліції.

Водійка транспортного засобу Renault Mascott попередньо отримала травму грудної клітини. Жінку, 1967 року народження, госпіталізовано.

Представники поліції встановлюють причини події.

Зіткнулися мінівантажівка Renault з фурою Volvo.

Зіткнулися мінівантажівка Renault з фурою Volvo

Представники поліції встановлюють причини події.

Представники поліції встановлюють причини події

Раніше Інформатор писав про те, що на трасі зіштовхнулися вантажівка Mercedes і мікроавтобус Volkswagen, та про те, що у Кривому Розі через ДТП загорівся автомобіль.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору