Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області зіткнулися “Москвич” та  Mercedes: одна людина загинула, п’ятеро травмовані

6 липня вранці неподалік села Дмитрівка Дніпропетровської області сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі «Москвич» та «Mercedes. Є загиблий та травмовані.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 6-го липня о 09:31 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про те, що, що неподалік села Дмитрівка  Синельнківського району, трапилась дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхали надзвичайники. Вони встановили, що сталося зіткнення двох автомобілів: «Москвич» та «Mercedes-Benz Vito».

Внаслідок аварії загинув водій автомобіля «Москвич» – чоловік, 1978 року народження. Його, за допомогою аварійно-рятувального обладнання, деблокували з пошкодженої автівки фахівці ДСНС.
Водій та 4 пасажири автомобіля «Mercedes-Benz Vito» отримали травми. Медики швидкої допомоги відвезли двох постраждалих чоловіків та трьох жінок направлено до лікарні.

Аби уникнути займання, вогнеборці від’єднали клеми акумуляторів обох транспортних засобів.

Причину події з’ясовують правоохоронці.

Зіткнулися автомобілі «Москвич» та «Mercedes

Зіткнулися автомобілі «Москвич» та «Mercedes

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz та мінівен Renault Kangoo та про те, що у Кривому Розі через ДТП загорівся автомобіль.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору