Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які фільми показують у кінотеатрах Кривого Рогу: сеанси

На вулиці дуже спекотно, але цікаво провести час, завжди хочеться. Тому пропонуємо криворіжцям зазирнути до кінотеатрів, де затишно, прохолодно та чекають улюблені жанри стрічок. Обирайте час та день і вирушайте цікавим переглядом!

Що на разі показують у кінотеатрах міста, – розкаже Інформатор.

Астрал: Червоні двері

Нова частина успішної хорор-франшизи «Астрал» на великих екранах! Щоб раз і назавжди покінчити з демонами минулого, Джош та його син-підліток Далтон мусять зануритися у потойбіччя глибше, ніж будь-коли, аби покінчити з моторошними жахіттями, що ховаються за червоними дверима.

Індіана Джонс і реліквія долі

Нев’янучий авантюрист і допитливий археолог-дослідник знову в сідлі. На цей раз йому доведеться зіткнутися з непростою задачею, вирішити яку на раз-два навряд чи вийде. Але хіба той самий Індіана Джонс дасть слабину і відступить при навіть самій безнадійній ситуації? Це навряд чи! Тому божевільні пригоди і нескінченні інтриги знову відроджуються у продовження всесвітньо відомої саги про “простого героя” Індіана Джонса.

Стихії

Події розгортаються у місті Стихій, у якому разом проживають вогняні, водяні, земляні та повітряні мешканці. Теплинка – рішуча, кмітлива і запальна дівчина – дружить з веселим хлопцем на ім’я Плин, який звик пливти за течією у житті. Їхня дружба кидає виклик переконанням Теплинки про світ, у якому вони живуть.

Кракен-дівча на ім’я Рубі

Цього літа DreamWorks Animation запрошують поринути у бурхливі води середньої школи у новій анімаційній історії!

Сором’язлива, мила та дещо незграбна Рубі Ґіллман, як і всі підлітки її світу, намагається жити звичайним життям, але здебільшого почувається абсолютно невидимою серед однолітків. Та все змінюється, коли вона дізнається, що належить до королівського роду міфічних морських кракенів. Так починається яскрава пригода, що сягатиме глибше за найбільші глибини океану!

Без образ

Після конфіскації авто водійка Uber Медді вирішує будь-що знайти роботу аби не втратити ще й будинок. Серед величезного списку вакансій вона знаходить доволі незвичну пропозицію: заможні батьки сором’язливого підлітка пропонують Медді зустрічатися з їхнім сином аби допомогти тому стати більш розкутим поруч з дівчатами. Проте знайти спільну мову з хлопцем виявляється не так просто…

Трансформери: Час Звіроботів

Культова франшиза продовжиться! В гру вступають нові види трансформерів: Максимали, Предакони й Терракони. Коли світ опиниться за крок до прірви, людству доведеться об’єднати сили в глобальному протистоянні.

CHECK-IN у халепу

Шалена комедія про чотирьох подруг, що вирушають у незабутню подорож! Коли ділова поїздка Обрі до Пекіну перетворилась на катастрофу, дівчина звертається по допомогу до своїх подруг: харизматичної та трохи дивної художниці Лоло, яскравої зірки «мильних опер» Кет, та кузини на прізвисько Мертве Око, яка схиблена на K-Pop. Їхній епічний досвід дружби, пізнання та… дикої розпусти несподівано відкриє їм правду про любов та самих себе.

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino.ua

Раніше ми розповідали, як треба святкувати купальську ніч, аби весь рік мати здоров’я та вдачу. Писали, що сьогодні всесвітній день поцілунків.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору