Салати, напевно, найпопулярніша їжа влітку. Цей не дивно: овочів вдосталь, коштують вони недорого, готуються швидко. Та й гарячого у спеку якось не хочеться. А щоб блюдо вийшло ситніше, можна додати у нього м’ясо чи ковбасу.
Саме таку вечерю пропонує приготувати Інформатор.
Смачний салат “На вечерю”
Продукти
- шинка або ковбаса копчена, 200 г;
- солодкий перець; 1 шт;
- помідори та огірки по 2 шт;
- яйця варені, 3 шт.;
- сир, 150 г;
- зелень, сіль, перець;
- майонез.
Приготування
Огірки, солодкий перець ріжемо кубиком.
Помідори спочатку ріжемо на дві частини. Якщо у вас томати дуже соковиті, чайною ложечкою прибираємо м’якоть і ріжемо овоч кубиком.
Шинку або копчену ковбасу ріжемо кубиками. Для салату можна використовувати відварене куряче м’ясо, напівкопчену ковбасу, запечену свинину і т.д.
Кріп і петрушку дрібно ріжемо.
Яйця відварюємо та охолоджуємо, також нарізаємо кубиками.
Змішуємо овочі та зелень, додаємо шинку і заправляємо салат майонезом до смаку.
Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.
Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.
Раніше Інформатор писав про те. як приготувати швидкий салат “Рятівний” та салат “Буніто”.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова