Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Щоб не стояти біля плити: готуємо дуже смачний салат на вечерю

Салати, напевно, найпопулярніша їжа влітку. Цей не дивно: овочів  вдосталь, коштують вони недорого, готуються швидко. Та й гарячого у спеку якось не хочеться. А щоб блюдо вийшло ситніше, можна додати у нього м’ясо чи ковбасу.

Саме таку вечерю пропонує приготувати Інформатор.

Смачний салат “На вечерю”

Продукти

  • шинка або ковбаса копчена, 200 г;
  • солодкий перець; 1 шт;
  • помідори та огірки по 2 шт;
  • яйця варені, 3 шт.;
  • сир, 150 г;
  • зелень, сіль, перець;
  • майонез.

Приготування

Огірки, солодкий перець ріжемо кубиком.

Помідори спочатку ріжемо на дві частини. Якщо у вас томати дуже соковиті, чайною ложечкою прибираємо м’якоть і ріжемо овоч кубиком.

Шинку або копчену ковбасу ріжемо кубиками. Для салату можна використовувати відварене куряче м’ясо, напівкопчену ковбасу, запечену свинину і т.д.

Кріп і петрушку дрібно ріжемо.

Яйця відварюємо та охолоджуємо, також нарізаємо кубиками.

Змішуємо овочі та зелень, додаємо шинку і заправляємо салат майонезом до смаку.

Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.

Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.

Раніше Інформатор писав про те. як приготувати швидкий салат “Рятівний” та салат “Буніто”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору