Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як у піцерії: готуємо салат “Буніто”

Цей ніжний та простий салатик зазвичай готують у популярній мережі піцерій. Але вдома він вийде ще смачнішим. 

Інформатор пропонує приготувати салат “Буніто”

Продукти

яйця – 4 шт.,

куряче м‘ясо – 200 г,

морква по корейські – 150 г,

сир твердий – 80 г,

спеції: сіль, перець – за смаком,

часник – 3-4 зуб.,

майонез – 3 ст.л. (повні).

Приготування:

Яйця відварити. Куряче м‘ясо також. Можна використовувати куряче філе, мені більше смакує м‘ясо зі стегна, то ж у мене з ним.

Підготувати інгредієнти, кожен окремо. М‘ясо дрібно порізати, яйця і сир потерти на середній терці. У майонез вичавити часник, перемішати та викласти в одноразовий кондитерський мішечок, відрізати в ньому маленький отвір.

Салат викладаємо шарами у роз‘ємному кільці (d 17см) в такій послідовності, перемащуючи кожен шар сіткою з майонезу і присипаючи спеціями: куряче м‘ясо – морква – яйця – сир. Прикрасити за бажанням і поставити на кілька годин в холодильник.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати бюджетні салати з ріпчастої цибулі

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору