Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Спортсменка з Дніпропетровської області перемогла на Вімблдоні-2023

Тенісистка Людмила Кіченок з Дніпра здобула історичну перемогу на змаганнях “Вімблдоні-2023”. Людмила перша з українських спортсменів взяла головний трофей турніру у змішаному парному розряді. Вона виступала тандемом із хорватом Мате Павичем проти бельгійсько-китайського дуету.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову дніпропетровської облради Миколу Лукашка.

“Змогли. Переграли. У непростому матчі, який тривав понад 2 години. Щирі вітання! І величезна повага Людмилі за позицію. За оплески, які вона отримала від вболівальників. Зазначивши, що народ України бореться за свободу! Нехай завжди підкорюється найвища сходинка п’єдесталу пошани”, – поздоровляє спортсменів Лукашук.

Також, відома тенісистка Еліна Світоліна у чвертьфінальному поєдинку Вімблдона-2023 феєрично переграла польську першу ракетку світу Ігу Свьонтек. Але на жаль, українку в двох сетах обіграла чешка Маркета Вондроушова. Тому Світоліна не вийшла у фінал змагань.

Раніше Інформатор повідомляв, що юна криворіжанка здобула “срібло” на Міжнародному конкурсі дослідників. Також ми писали, що спортсменка з Кривого Рогу виграла “золото” на Всесвітніх іграх та отримала нагороду за “Заслуги перед містом”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору