Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Оформлення матеріальної допомоги та видача будівельних матеріалів: у Кривому Розі розгорнули штаби допомоги постраждалим від російської атаки

Одразу після нічної «шахедної» навали у Кривому Розі розгорнули оперативні штаби для звернень громадян, які постраждали від ворожої атаки. В пунктах допомоги видають будівельні матеріалів та оформлюють документи на отримання матеріальної допомоги для мешканців постраждалих районів.

Повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу криворізького виконкому.

У Довгинцівському районі пункт видачі необхідних будівельних матеріалів працює по вулиці Транспортній, 14. Для оформлення допомоги за пошкоджене майно жителі мають звертатися до виконкому Довгинцівської райради ( вулиця Дніпровське шосе, 16).

У Саксаганському районі пункти видачі матеріалів та оформлення допомоги діють за адресами: вулиця Радієвського, 48 (гімназія №91) та по вулиці Катеринівській 8А (гімназія №72).

Штаби працюватимуть з 9.00 до 17.00.

Для оформлення документів про пошкоджене майно потрібно мати: паспорт, ідентифікаційний код, право власності на житло та реквізити рахунків в банках.

Важливо! Матеріальна допомога надаватиметься власникові житла. Якщо Ви – орендар, то необхідно зв’язатися з власником оселі.

Олена Шевченко

Нагору