Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області за день з води витягли двох потопельників

Літня спека так і тягне людей до води. А де вода, там і купання. Інколи це приводить до трагедій.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 12 липня на водоймах Дніпропетровської області були виявлені тіла загиблих чоловіка та жінки.

Перший випадок трапився в обласному центрі. О 12:05 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що неподалік вулиці Січеславська Набережна Центрального району міста, у річці Дніпро виявлено тіло.

За викликом направлено відділення водолазів-рятувальників. По прибуттю до місця події, фахівці ДСНС дістались тіла жінки, що знаходилось у 5 метрах від берега. Загиблу вилучили з води та передали співробітникам поліції.

О 12:14 надзвичайники отримали повідомлення, що у селі Василівка-на-Дніпрі Раївської сільської територіальної громади Синельниківського району, у річці Дніпро виявлено тіло людини. За допомогою гумового човна, рятувальники транспортували тіло загиблого чоловіка до берега та передали працівникам Національної поліції.

Причини загибелі обох людей з’ясовують.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області під час купання потонула дівчина, та про те, що у Кривому Розі біля площі Визволення дістали тіло потопельника.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору