Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мешканці Кривого Рогу жаліються на пандус біля відділення пошти

Біля одного з відділень “Укрпошти” в Покровському районі облаштували пандус, але він зовсім не підходить для безпечного пересування на візку. Член громадської організації “Рух без меж” проінспектував оновлений пандус, але дістатися до відділення йому було дуже важко.

Розповідає Інформатор з посиланням на пост Юрія Понькіна у facebook.

“Ок, Укрпошта, серйозне питання: ви ґанок з пандусом відремонтували, щоб шо? Дивитися на недоступне відділення було приємніше? Нездоланний поріг на вході лишили, поручні з обох боків пандусу не поставили. Тактильних, контрастних елементів немає. Вишенька на торті – слизька плитка! Це влітку коляска юзом пішла від крапель з кондиціонера, а уявіть, скільки зламано ніг буде на сходинках взимку!!! Коляскою ніхто притомний на пандус не сунеться, та і який сенс”, – звернувся до керівництва “Укрпошти” Юрій Понькін.

Після публікації гнівного посту, представниця “Укрпошти” одразу відповіла і пообіцяла вирішити дане питання.

“Добрий день! Дякуємо за Ваше зауваження! Ми передамо відповідальним колегам звернути увагу на цю ситуацію. Сподіваємося, що питання буде вирішено якомога швидше”, – йдеться у коментарі представниці “Укрпошти”.

Пандус зроблено зі слизької плитки

Немає місця для маневру, щоб заїхати у відділення

Раніше Інформатор повідомляв, що українця з інвалідністю не пустили на борт літака в Ізраїлі. Також ми показали, як виглядають оновлені вагони “Укрзалізниці” для людей з інвалідністю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору