Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Представники компанії Glovo повідомили про стан кур’єра, який потрапив у ДТП у Кривому Розі

11 липня, у Кривому Розі водій доставки Glovo потрапив у ДТП і отримав травми. Чоловіка госпіталізували. Представники компанії Glovo знаходяться на зв’язку з кур’єром, його стан задовільний.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу компанії Glovo.

Наразі поліція проводить слідчі дії і з’ясовує всі обставини події.

“Ми щиро співчуваємо кур’єру, з яким стався інцидент у Кривому Розі 11 липня. Наразі стан потерпілого задовільний. Його госпіталізували й лікарі слідкують за його здоров’ям на стаціонарі. Ми залишаємося з потерпілим на зв’язку. Також ми готові співпрацювати з правоохоронними органами для встановлення обставин інциденту”, – йдеться у повідомленні від компанії Glovo.

Також представники Glovo повідомили, що кур’єри компанії застраховані. Тому якщо поліція підтвердить, що працівник доставки рухався проїзною частиною, дотримуючись ПДР, то всі кошти на лікування компанія відшкодує.

“Для компанії Glovo безпека кур’єрів і відповідальне поводження на дорогах є пріоритетом, тому ми регулярно наголошуємо на необхідності дотримання правил дорожнього руху. Попри те, що кур’єри — самозайняті особи, ми під’єднуємо їх до системи страхування життя та здоров’я на час здійснення доставок на платформі. Якщо потерпілий дотримувався правил дорожнього руху, усі витрати, пов’язані з інцидентом, будуть відшкодовані страховою компанією”, – пресслужба Glovo.

Раніше Інформатор повідомляв, що в Покровському районі водій на ГАЗелі збив на смерть жінку. Також ми писали, що під Кривим Рогом зіштовхнулися вантажівка та мікроавтобус.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору