Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Їжа з собою: готуємо «нічну» вівсянку

Приготування за цим рецептом займає приблизно 5 хвилин. Така вівсянка багата білком і клітковиною. І якщо ви завжди кудись поспішаєте вранці, вона ідеально підходить як їжа з собою.

З поданої в рецепті кількості інгредієнтів виходить одна порція, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • вівсяних пластівців;
  • 100 мл кефіру або йогурту;
  • 1 банан;
  • 5 шт. кураги;
  • за смаком – волоські чи інші горіхи;
  • за смаком і бажанням – мед.

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно підготувати всі інгредієнти: почистити банан і нарізати невеликими шматочками, горіхи подрібнити, курагу промити та просушити паперовим рушником, далі розрізати на половинки.

Тепер необхідно взяти невелику скляну банку чи склянку і пересипати туди вівсяні пластівці. Залити кашу кефіром (йогуртом).

Викласти зверху курагу, шматочки банана, горіхи. Накрити кришкою і залишити в холодильнику на ніч.

Вранці треба лише дістати банку, додати мед за бажанням, і можна насолоджуватися корисним сніданком.

Курагу та банан можете замінити будь-якими фруктами чи ягодами на ваш смак, додати не волоські горіхи, а мигдаль чи фундук, підсолодити сніданок не медом, а джемом чи варенням.

Раніше ми розповідали, як приготувати торт з кабачків та помідорів з часниковим соусом. Писали, як приготувати омлет з одного яйця на цілу родину та мармелад з малини та червоної порічки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору