Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі надзвичайники врятували травмовану літню жінку, яка впала у льох

Побутові травми – це те, що може статися з кожною людиною, навіть коли вона не виходить з дому. А коли допомогти такій людині оточуючи не можуть, на допомогу приходять професійні рятувальники. Саме так сталося у Кривому Розі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області,10-го липня о 13:30 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про те, що на території приватного домоволодіння у Центрально-Міському районі Кривого Рогу, жінка провалилася в льох та травмувала нижню кінцівку.

Як з’ясувалося, у підсобному приміщенні провалилася підлога. Через це жінка 1949 року народження впала в льох глибиною приблизно 3 метри. У результаті пенсіонерка зламала ногу.

Надзвичайники за допомогою твердих нош та рятувальної мотузки дістали травмовану на поверхню та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Постраждалу відвезли до лікарні з попереднім діагнозом відкритий перелом правої гомілки.

Жінка провалилася в льох та травмувала нижню кінцівку.

Жінка провалилася в льох та травмувала нижню кінцівку.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі чоловік впав у восьмиметровий відстійник та залишився живим та про те, що у Дніпропетровській області чоловік впав у шахту ліфта та зламав ноги та ключицю.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору