Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На закуску: готуємо рулетики з лаваша

Лаваш — універсальний інгредієнт, з якого можна робити будь-які страви. Для приготування закуски, беріть тонкий лаваш. Додавайте начинку з сиром сулугуні, бринзою або сиром чечель, у нашому випадку — це сир сулугуні.

Смачна та досить легка закуска до обіду, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 2 шт.
  • Сир сулугуні – 200 г
  • Зелена цибуля, пучок – 1 шт.
  • Петрушка, пучок – 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.

Спосіб приготування:

Натріть сулугуні на тертці в окрему миску.

Подрібніть вимиту суху зелень й додайте до миски.

Розбийте в миску яйце й добре перемішайте.

Розгорніть на підготовленій поверхні лаваші. Наріжте їх широкими смужками — у вас може вийти 8 смужок з двох лавашів.

Викладіть на смужки начинку — намагайтесь розподілити її рівномірно.

Скрутіть зі смужок рулетики або згорніть їх на свій смак.

Розігрійте сковороду з антипригарною поверхнею.

Обсмажте рулети з лаваша з обох боків, по 2 хвилини з кожного.

Одразу подавайте на стіл.

Раніше ми розповідали, як приготувати десерт у склянці з малиною і смородиною. Писали, як приготувати роли з огірків та хліб на Coca-Cola.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору