Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Підвищення тарифу на воду не буде: НКРЕКП скасувала власне рішення

Після виступу Президента Володимира Зеленського, щодо підвищення тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, як кажуть “дала заднього”. Вона скасувала власне рішення від  29 червня 2023 року щодо коригування тарифів.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на НКРЕКП, згідно з цим рішенням тарифи на послуги 34 водоканалів з 1 липня 2023 року мали зрости в середньому на 32%. Наразі рішення скасоване. Натомість як написано у повідомленні “Регулятор розпочинає консультації з Кабінетом Міністрів України та всіма зацікавленими сторонами задля напрацювання справедливого соціального рішення, яке зможе забезпечити додаткові фінансові ресурси з Державного бюджету або інші компенсаторні механізми для покриття витрат водоканалів”.

Тобто, куб води у Кривому Розі знову коштуватиме 32 грн.

Раніше Інформатор писав про те, що мобільний оператор “Київстар” збільшує тарифи та про те, що те, що Vodafone суттєво підвищує тарифи та встановлює ліміт для додатка Telegram.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору