Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мобільний оператор Київстар збільшує тарифи: коли і як зростуть ціни

Мобільний оператор Київстар збільшує ціни на низку тарифних планів. Нова вартість діятиме вже з 27 квітня. В середньому подорожчання буде на 30%.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, це стосується тарифів “Київстар Дзвінки 2018”, “Київстар Завжди Онлайн 2019”, “Київстар Онлайн+ 2019”, “Спілкування без меж 2019” та деякі інші тарифні плани. Абоненти, яких стосується подорожчання, отримають повідомлення на свій номер щонайменше за тиждень до змін. Після цього можна буде отримати детальну інформацію за номером 477*9 або ж за допомогою спеціального застосунку “Мій Київстар”. При цьому оператор попередив, що у цих абонентів відбудеться індексація вартості послуг.

Що стосується подорожчання, то вже відомо, що воно буде приблизно на 30%. Вартість вказаних вище та інших тарифних планів зросте на суму від 175 до 275 гривень на місяць (в залежності від тарифу).

При цьому на низку тарифних планів Київстар дає можливість перейти абсолютно безкоштовно. Перелік тарифів можна побачити за посиланням. Найбюджетніший з них – “Тариф LOVE UA” містить такі послуги за 150 гривень на місяць:

  • Мобільний інтернет – 15 гігабайтів;
  • Мобільний інтернет роумінгу в 27 країнах – 2 гігабайтів;
  • Дзвінки в мережі Київстар та на інші мобільні оператори – 1 200 хвилин;
  • Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні – 1,50 гривень за хвилину;
  • Не тарифікуються месенджери (зокрема, Telegram, WhatsUp) та застосунки “Держави в смартфоні” (зокрема, “Дія” та “Укрзалізниця”).

Раніше Інформатор писав про те, що Vodafone та lifecell урізали пакети послуг своїм абонентам та ввели плату за розмови в роумінгу. Та про те, що Vodafone суттєво підвищує тарифи та встановлює ліміт для додатка Telegram.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору