Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Тернівському районі Кривого Рогу рецидивіст на смерть забив товариша по чарці

16 квітня у Тернівському районі Кривого Рогу сталася трагедія. Двоє чоловіків мирно проводили час за пляшечкою спиртного. Застілля закінчилося вбивством.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Тернівський районний суд Кривого Рогу, 16 квітня двоє чоловіків разом розпивали алкогольні напої.

Невідомо через що між ними виникла сварка, під час якої підозрюваний завдав декілька ударів кулаком потерпілому. А коли той впав на підлогу, продовжив бити його ногами. Наступного дня потерпілий помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Нападника затримали. Враховуючи той факт, що підозрюваний неодноразово судимий та має незняту судимість, слідчий суддя вирішив, що тільки тримання під вартою зможе забезпечити дотримання підозрюваним процесуальних обов’язків під час розслідування та в суді.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області під час застілля 39-річний чоловік задушив 65-річну річну жінку. Та про те, що у Кривому Розі після застілля нетвереза 28-річна жінка нанесла удар ножем у серце своєму співмешканцю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору