Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи дощитиме у Кривому Розі: прогноз погоди на 21 квітня

21 квітня з ранку до самого вечора у Кривому Розі небо буде вкрите хмарами. Вранці йтиме дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися.

Інформатор повідомляє, що температура повітря на ранок буде +8 градусів, удень +11, увечері +10. Вологість повітря 65 – 92%. Атмосферний тиск 747 мм. Вітер північно-східний, його швидкість – 3-6 м/с.

Народний прогноз погоди

21 квітня вшановується пам’ять святих апостолів Іродиона, Агава, Руфа, Асигкрита, Флегонта, Єрма. У народі цей день називали Родион Виверни Голоблі, Родион Льодолом, Ревучі води. Наші пращури примітили: якщо схід на Руфу ясний, то літо буде хорошим, якщо похмуро, то літо буде поганим, а якщо туманно – бути влітку негоді, якщо буде теплий вечір і тиха ніч, літо буде спекотним і сухим.

Раніше ми розповідали, що у балці “Північній Червоній” Кривого Рогу квітне сон-трава та розквітли карликові півники. Писали, що у Кривому Розі пройшов захід молодіжної поп-культури.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору