Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Синє волосся, довгі вуха та неонові кольори: у Кривому Розі пройшов захід молодіжної поп-культури

15 квітня у ПК “Мистецький” в Саксаганському районі пройшов фестиваль молодіжної поп-культури “BunkaParty”. На заході молоде покоління Кривого Рогу змогли показати себе, побувати на майстеркласах та розважитися у стиля японської вечірки.

Якщо сьогодні, мешканці Кривого Рогу побачать підлітків у незвичному вбранні та різнокольорових перуках, не дивуйтеся, вони просто побували на “BunkaParty”, – пише Інформатор з посиланням на пост Олени Мігуші.

Для молоді влаштували танцювальні майстеркласи, косплей-шоу, аніме-ярмарок та організували квести та фотозони. І все це проходило у вигляді костюмованої вечірки в японському стилі.

Захід названий на честь японської школи дизайнерів Bunka Fashion College. Дизайнери і модельєри створюють образи для сучасної молоді Японії. Молоді японці формуються у субкультури, які мають власний яскравий стиль одягу, або ж копіюють образи японський аніме-героїв.

Учасники заходу “Bunka party”

Раніше Інформатор розповідав, як у Кривому Розі пройшов благодійний захід, на якому зафіксували рекорд України. Також ми писали, що у Кривому Розі пройде благодійний концерт на підтримку ЗСУ.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору