Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Успіхи на фронті: на яких напрямках просунулися ЗСУ

Триває контрнаступ наших сил оборони на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках. Наші воїни «вигризають» у ворога кожен метр землі у важкому двобої та мають успіхи. Водночас ворог продовжує наступ на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках, але все безуспішно.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на заступника міністра оборони України Ганну Маляр.

На яких напрямках просунулися ЗСУ:

  • На Бердянському напрямку є просування 1300 м.
  • У напрямку Кліщіївка просунулись на 1200 м.
  • У напрямку Курдюмівки – на 1500 м.

На напрямку Рівнопіль – Володине наші бійці мають успіх.  Зараз закріплюються на досягнутих рубежах та завдають серйозних втрат противнику. Знищують техніку, склади, пункти управління та особовий склад.

На Запорізькому та Мелітопольському напрямках, теж нищать ворога. Ворог підтягує для оборони всі свої резерви, навіть бригаду морської піхоти, яка свого часу тікала з Херсону.

На Бахмутському напрямку наші війська перехопили оперативну ініціативу на цій ділянці фронту. Противник намагається утримати зайняті позиції, проводить контратаки, але поступово відступає після понесених втрат.

Боротьба триває на флангах міста. Наші мають успіх. Зараз закріплюються на звільнених рубежах.

Загалом на Бахмутському напрямку знову гаряче, тривають запеклі бої. Ворог підтягує туди резерви і чіпляється за Бахмут усіма своїми силами.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ взяли Бахмут в напівоточення. Писали, що українські військові захопили понад 10 ворожих позицій на околицях Бахмута та про те, що “Буданов мертвий, але його зацифрували для інтерв’ю”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору