Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Смерть трьох випускниць-медалісток на трасі Кропивницький – Кривий Ріг: винуватцю призначили запобіжний захід

25 червня, на трасі Кропивницький – Кривий Ріг трапилась смертельна ДТП. Поблизу селища Новгородка загинули три 17-річні випускниці-медалістки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Йому призначили запобіжний захід.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Державне бюро розслідувань.

Правоохоронці провели тест на вміст алкоголю у водія. Він показав 1,29 проміле алкоголю. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави правоохоронцю, який скоїв смертельну ДТП.

Правоохоронцю повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 4 ст. 286-1 КК України).

Дівчата після випускного прийшли додому та чекали закінчення комендантської години, щоб поїхати зустріти схід сонця. Так розповів про події напередодні аварії 20-річний житель селища Новгородка Володимир Белінський, який товаришує з родиною одного з травмованих в аварії. З його слів, про поїздку випускники домовились з чоловіком, який працює поліцейським у Новгородківському відділі поліції.

За кермом водій машини перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Він посадив в легковик сімох випускників. На дорозі поліцейський втратив керування і машина злетіла в кювет, і перекинулась. У машині було троє хлопців і четверо дівчат. Одна з пасажирок померла у Новгородківській лікарні, дві дівчини – на місці аварії.

Раніше ми розповідали, що у Довгинцівському районі Кривого Рогу п’яний водій влетів в парковку і попав у лікарню. Писали, що у Кривому Розі п’яний водій намагався “купити” поліцейських за 10 тисяч гривень та у Кривому Розі п’яний водій намагався підкупити поліцейських.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору