Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Три штабні автівки та 20 “пташок” передала компанія “АТБ-маркет” бійцям 93 ОМБр “Холодний Яр”

У вівторок, 27 червня, компанія “АТБ” вручила ключі від трьох автівок та передала 20 дронів Dji Mavic 3 Pro нашим Захисникам з 93-ї ОМБр “Холодний Яр”. Вони принесуть користь на лінії розмежування вогню та наближатимуть Перемогу. Ба більше, така допомога не тільки підтримує хлопців, а й надихає.

“Хочу подякувати від особового складу бригади: від бійців, від командування за вашу підтримку і допомогу. Це підтримує хлопців, це надихає. Хоча ми всі розуміємо, що зараз там надзвичайно важко”, — сказав командир 93 ОМБр “Холодний Яр”, полковник Павло Паліса.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак впевнений, що ця техніка принесе користь на лінії розмежування вогню. Адже бійці 93 ОМБр “Холодний Яр” завжди знаходяться на найважчих ділянках фронту. Ба більше, 70% хлопців, які проходять службу, — мешканці Дніпропетровської області.

“Від себе особисто хочеться подякувати за ту роботу, яку ви робите там і за те, що ви нам дозволяєте тут жити більш-менш мирним життям. Хотілося б подякувати представникам нашого бізнесу. За ту підтримку, яку вони надають зараз всім нам, і в тому числі силам оборони — її нічим не можна вирівняти”, — зазначив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

На знак подяки мужні воїни привезли бригадну табличку, прапор та коін. А ще — подякували за неоціненний вклад у боротьбі з ворогом. Завдяки дронам воїни матимуть додаткові “очі” та можливість проводити розвитку, корегувати вогонь артилерії, супроводжувати штурмові групи та виявляти противника.

“Отримавши ці машини, бригада зможе комфортно та швидко розгорнути у будь-якому місці пункт-управління, який забезпечить надійне управління і зв’язок з підрозділом під час виконання завдань”, — поділився командир 93 ОМБр “Холодний Яр”.

В свою чергу гендиректор “АТБ-Маркет” Наталія Шаповалова подякувала нашим Героям за їх службу. За те, що вони щодня та щохвилини оберігають мирних громадян від країни-агресора.

“Від щирого серця я дякую нашим Захисникам і Захисницям за те, що ми можемо працювати і жити в вільній державі. Повертайтесь додому з перемогою, а ми – компанія “АТБ-Маркет” завжди будемо допомагати робити нашу державу сильною та вільною”, — сказала Наталія.

З початком війни команда мережі “АТБ” постійно допомагає нашим воїнам, рятувальникам та медикам. За майже півтора року війни компанія вже закупила понад 1 000 одиниць автотранспорту та спеціальної техніки. В цілому, загальна сума благодійної допомоги від АТБ та власників компанії на даний час складає понад 450 мільйонів гривень.

компанія “АТБ” вручила ключі від трьох автівок та передала 20 дронів Dji Mavic 3 Pro нашим Захисникам з 93-ї ОМБр “Холодний Яр”

Вони принесуть користь на лінії розмежування вогню та наближатимуть Перемогу

Ба більше, така допомога не тільки підтримує хлопців, а й надихає

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак впевнений, що ця техніка принесе користь на лінії розмежування вогню

Адже бійці 93 ОМБр “Холодний Яр” завжди знаходяться на найважчих ділянках фронту

На знак подяки мужні воїни привезли бригадну табличку, прапор та коін

ще — подякували за неоціненний вклад у боротьбі з ворогом

Завдяки дронам воїни матимуть додаткові “очі” та можливість проводити розвитку

З початком війни команда мережі “АТБ” постійно допомагає нашим воїнам, рятувальникам та медикам

За майже півтора року війни компанія вже закупила понад 1 000 одиниць автотранспорту та спеціальної техніки

В цілому, загальна сума благодійної допомоги від АТБ та власників компанії на даний час складає понад 450 мільйонів гривень

Наші мужні Захисники

Партнерський матеріал

 

Нагору