Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Правоохоронці з Дніпропетровської області “підсажували” підлітків на наркотики

Уродженець Грузії та двоє колишніх правоохоронців, які у свій час обіймали керівні посади, у тому числі в підрозділах по боротьбі з незаконним обігом наркотичних засобів налагодила систематичне виготовлення наркотиків у Павлограді Дніпропетровської області. Всього до складу злочинної організації входило 14 осіб. Крім того, зловмисники розповсюджували наркотики серед неповнолітніх. Також вони навмисно підсаджували підлітків на систематичне вживання наркотиків, щоб ті займалися наркозбутом.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Державне бюро розслідувань.

При цьому, можливих конкурентів «зачищали» співробітники правоохоронних органів, які займали керівні посади у місті. Також зафіксовані випадки катування громадян правоохоронцями, які входили до складу групи.

ДБР задокументувало отримання хабарів цими правоохоронцями.

Відносно 6 осіб з-поміж учасників злочинної організації судом вже винесено обвинувальні вироки в участі в злочинній організації та збуті наркотичних речовин (ч. 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 255 КК України).

Інші учасники злочинної організації, у тому числі три діючих правоохоронці, обвинувачуються у створенні та участі у злочинній організації, катуванні, виробництві та збуті наркотиків, наданні та одержанні неправомірної вигоди (ст. 127, 307, 255, 369, 368 КК України).

У зловмисників вилучили гроші та наркотики

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі Нацгвардієць отримав 40 тисяч гривень, за те що спіймав наркоторговця. Також ми писали, що батько з донькою розповсюджували “закладки” у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору